Inreda för husdjuren

Husdjuren har en kär plats i alla husägares hjärta. Vi vill att de ska vara lyckliga och frodas runt oss. Många av husdjuren spenderar mycket tid, ibland all tid, inne i ditt hem. Det är klart att inredningen och huset måste anpassas lite för att de ska må bra och får den stimulans som de behöver. 

Akvarium

Ett akvarium är husdjur och inredningsdetalj i ett. Fiskar behöver en del skötsel för att må bra. Syresättningen och temperaturen måste vara rätt, akvariet behöver vara rätt storlek och ska innehålla växter och dekoration som fiskarna kan nyttja. Inredningsmässigt kan du bygga in akvariet i en vägg så det kan beundras från två rum. Ett rum som inte används för underhållning blir genast mer levande och inbjudande med ett akvarium. Du kan hitta mer information om hur du väljer rätt akvarium och hittar bra pump hos Fiskfoder. Som namnet antyder kan du även köpa hem foder till fiskarna.

Katter

Inomhuskatter spenderar nästan hela sitt liv i ditt hem. Det ställer stora krav på deras boendesituation. Katten lever i kubik, de nyttjar hela rummet och ska få möjlighet att klättra och sitta högt uppe på en vägg, eller krypa in ett mindre katthus nere vid fotändan. Vill du göra fint åt katterna men få inredning att passa din stil är det bättre att göra katträd och klösmöbler själv. Utbudet av material och färger på färdigköpta kattmöbler är begränsade och passar inte alla.

Hundar

En hund som klarar av att vara ensam under dagen behöver må bra under de timmar de är själv. En skön säng att sova i är prioritet ett, mest troligtvis kommer hunden att sova medan du är på jobbet och invänta att du kommer hem. Du kan gärna lägga dit en gammal tröja eller lakan som doftar som dig i sängen, det gör hunden tryggare. En hund med mycket energi kan få en egen leksakslåda i inredningen. Du får också en bra förvaring för hundens prylar när de inte används.