Skapa förändring i hemmet

Ibland är det skönt att köra ut det gamla för att ta in det nya. Kanske vill du gå tillbaka till hur du hade det innan eller så vill du ha en helt ny stil. Det krävs inte så mycket för att förändra i hemmet, det kan räcka att byta gardiner och andra textilier.

Förnya med nya kuddfodral

Att ha kuddar i soffan är en vanlig del av inredningen i svenska vardagsrum. Det är enkelt att förnya den typen av inredning då du kan variera dig med olika kuddfodral. Du kan matcha fodralen med årstid eller utifrån dina gardiner och annan textil. Kuddarna kan hjälpa till att sätta en personlig prägel på ditt hem och de är även sköna att mysa med i soffan.

Välj med fördel en tidlös, nordisk design

Den nordiska designen är tidlös och du kan enkelt hitta något passande på nätet. Ofta finns det ett gott utbud av ekologiska och veganska produkter som bidrar till en bättre värld. Förnya dig med en ny ljuslykta med ett doftljus eller varför inte en snygg, rund spegel? Det är bara din fantasi som begränsar din inredning och de små detaljerna kan ge tillräckligt med förändring för att du ska känna dig tillfreds.